01.10.2024, 08:23

Люди почали радіти технічній воді: Обстановка в окупованому Лисичанську та відео міста

В окупованому Лисичанську Луганської області ситуація з водопостачанням залишається напруженою. Голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив, що мешканці міста почали радіти навіть технічній воді, яку привезли після тривалої перерви.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, передає Час Пік.

За словами Лисогора, після призначення представників Татарстану на роль "шефів" захопленого Лисичанська місцеві жителі сподівалися на покращення ситуації. Проте, час минув, і люди почали радіти звичайній технічній воді, яка була доставлена ​​до цистерни до району колишнього заводу ГТВ.

"Понад два місяці лисичани шукали воду, покладаючись лише на власні сили. Систему централізованого постачання зруйнували росіяни під час бойових дій у 2022 році. Кажуть, що її ремонтують", - зазначив він.

У мережі також з'явилося відео, яке демонструє "відновлення" Лисичанська. На кадрах видно перефарбовані у триколор літери "Лисичанськ" на в'їзді до міста, а також зруйнований міст через річку Сіверський Донецьк та навчальні заклади, які нібито відновлюють окупанти вже два роки.

Читайте також: "Жителі Лисичанська випробували, як жити без води й тепла": Лисогор прокоментував слова Пасічника про "радіючих" мешканців "ЛНР"

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик