18.11.2016, 00:23

Шкиряк: План Путіна з дестабілізаціі України, призначений на 15-17 листопада, з тріском провалився

Радник міністра МВС України Зорян Шкіряк подякував киянам та гостям столиці за розуміння необхідності проведених антитерористичних заходів, здійснених підрозділами Нацполіціі, Нацгвардіі та СБУ під час масових акцій 15-17 листопада. Він зазначив, що Путін і його київські поплічнікі сподівалися, що Київ "повстане", але їх план з тріском провалився.

Цю новину передає "Час Пик".<

"Від імені МВС України висловлюємо щиру вдячність Киянам та гостям столиці за підтримку і розуміння необхідності проведених антитерористичних заходів, здійснених підрозділами Нацполіціі, Нацгвардіі та СБУ під час масових акцій 15-17 листопада в центрі столиці.

Принагідно просимо вибачення за можливі тимчасові незручності, що пов'язані з обмеженням руху транспорту, встановлення рамок з металошукачами та підвищеної уваги і можливих перевірок з боку правоохоронців. Це необхідність, що пов,язана з питанням національної безпеки.

Відповідно до ситуації такий режим буде частково зберігатися до закінчення запланованих масових заходів в центрі Києва. Орієнтовно до 22 листопада.

На жаль, Україна живе в стані постійної терористичної загрози протягом останніх 2,5 років. Отже, все це робиться виключно заради захисту життя, прав і свобод мирних громадян. Здійснення таких заходів - це не право, а обов'язок усіх правоохоронних органів.

При цьому зазначу, що право на мирний протест є святим і непорушним конституційним правом будь-якого громадянина Украіни. Ми його щиро підтримуємо і будемо неухильно захищати.

Наразі, план Путіна і його київських поплічніків з дестабілізаціі Украіни, призначений на 15-17 листопада, з тріском провалився.

Організатори цього штучного, продажного "протесту" розраховували використати справжнє горе людей (ошуканих вкладнікив) та застосувати куплених ботів, задля реалізації путніського сценарію. Вони сподівалися. що Київ "повстане".

Не пролізло! Кияни не дурні, вони мудрі і дуже швидко розібралися ху із ху... Велика вдячність їм за це.

Адже проплачений за брудні московські гроші "протест" із залученням асоціальних, маргиналізованих елементів, приречений на провал! Це аксіома! Тому що безідейних, штучно створених революцій не буває!

Але, на жаль, загрози ще залишаються.

Попереду відзначення святого для кожного патріота Дня - третьої річниці Майдану Гідності.

За оперативною інформацією, російські спецслужби та іхні внутрішні сателіти не полишають намірів зі спроб здійснення провокацій в період 20-22 листопада.

Підрозділи Національноі поліції та Нацгвардіі перебуватимуть в стані підвищеної готовності до 24-25 листопада, в залежності від ситуації. Поки що рівень терористичної загрози в Києві залишається підвищеним.

Отже, правоохоронці і надалі продовжать здійснювати все необхідне задля охорони громадського порядку, з метою упередження та недопущення будь-яких провокацій, що можуть нести загрозу життю пересічних громадян.

Це необхідність. Ще раз просимо ставитися до цього з розумінням.

Превентивні контртерористичні заходи підрозділів Нацполіціі та СБУ тривають. Будьмо уважні! Наша безпека - це наша спільна відповідальність", - написав Зорян Шкиряк на своїй сторінці в Facebook.

Теги новостей: