22.11.2016, 23:28

Депутат розповів про головну інтригу допиту Януковича

Марина Началова | Все новости автора

Нардеп від «Народного фронту» Ігор Лапін в ефірі одного з телеканалів заявив, що відеодопит колишнього президента Віктора Януковича був би цікавий, оскільки дозволив би почути багато прізвищ.

Лапін відзначив, що під час допиту Януковича у відеорежимі найцікавішим має стати озвучення екс-президентом прізвищ людей, які мають пряме відношення до злочинів проти України. Разом з тим нардеп розповів, що віддати Януковича під суд Гаазького трибуналу вже не вийде адже він вже напевне став громадянином Росії, яка зовсім нещодавно вийшла з під дії Римського статуту.<

«Що стосується можливості Гаазького трибуналу щодо Януковича, він завтра буде громадянином Росії, якщо ще не став, а вони вийшли з Римського статуту, і ми зможемо хіба що передати йому привіт через допит в Skype. Хоча цей допит був би цікавий, тому що я думаю, ми б багато прізвищ почули», - додав він.

Нагадаємо, сьогодні, 22 листопада, Святошинський районний суд міста Києва прийняв рішення щодо проведення відеодопиту екс-президента України Віктора Януковича та колишнього командувача Внутрішніх військ МВС Станіслава Шуляка. Відеоконференція призначена на 25 листопада.

Теги новостей: