19.06.2017, 06:58

Купівля і доставка товарів з Ebay в Україні

Анастасия Ягужинская | Все новости автора

Часто люди заходять на портал міжнародного аукціону, переглядають найширший асортимент товарів, знаходять багато чого цікавого, подумки вже бачать у себе в руках новенький смартфон, гітару або планшет, але так і не наважуються зробити покупку. І причин тому багато: страх бути обманутим, неможливість повноцінного спілкування з продавцями через погане знання мови, сумніви у власних здібностях розібратися в роботі великого іноземного інтернет-ресурсу і платіжних системах.

Зараз ми розповімо, як купувати на Ebay.

Ebay найбільший мережевий аукціон, де можна продати або придбати буквально будь-який товар. У різний час з його торгів йшли найнеймовірніші речі: від рукописів легендарного Шекспіра до вмісту сміттєвого кошика. Сьогодні тут зареєстровано більше 100 мільйонів користувачів, кількість яких невпинно зростає.<

На сайті dostavkain.com/ua ви з легкістю можете замовляти товари та при цьому, оптимальну вартість витрат на їх доставку в Україну, тут реально ви можете придбати все дуже швидко, що не заборонено законом. Що ж це за такий магічний сайт, у чому його зручності для покупок та складнощі,  чим він так корисний покупцям в Україні, а також як на ньому замовляти та з нього доставляти, про це спробємо максимально розгорнуто розповісти у цій статті.

Як здійснювати покупки на Ebay?

Деякі продавці дозволяють додати товар в корзину, щоб потім вам було зручніше оплатити всі обрані товари, а деякі ні, такої опції поруч з описом товару просто не видно.

На інтернет-аукціоні Ebay представлені товари широкого спектра. Лотом можуть служити як звичайні побутові предмети, так і колекційні речі, які навряд чи вдасться придбати оффлайн. Основна ідея ресурсу полягає в тому, щоб надати користувачам можливість вигідно продати свій товар. Вартість лотів на Ebay формуються по двум схемам:

  • Фіксоване. Продавець заздалегідь встановлює ціну, право придбання отримує перший користувач, готовий заплатити вказану суму.
  • Торги. Призначається стартова ціна лота та тривалість аукціону. Учасники можуть «перебивати» ставки один одного протягом зазначеного часу.

Швидка доставка з Ebay в Україні

Грамотна політика сервісу Ебай приваблює користувачів з усього світу. Однак географія доставки обмежена. Жителі країн СНД можуть замовити з Ebay, але отримати покупку без надійного посередника неможливо. Компанія dostavkain.com готова прийти на допомогу і оперативно доставити придбаний вами товар в Україні!

Теги новостей: 
Рубрика - Правозащитник: