29.11.2020, 09:42

У поїздах "Укрзалізниці" знову можна купити чай, каву та печиво

В поездах "Укрзализныци" снова можно купить чай, кофе и печенье

З 1 грудня 2020 року пасажири "Укрзалізниці" зможуть знову замовляти в поїздах каву та чай. Ціна послуги для пасажирів не зміниться.

"Укрзалізниця" прийняла рішення щодо відновлення реалізації у пасажирських поїздах чайно-кавової продукції. Як зазначили в компанії, таке рішення прийнято через численні звернення та побажання пасажирів, повідомляє Час Пік.

"Зі свого боку Укрзалізниця надаватиме послуги відповідно до санітарно-гігієнічних та протиепідемічних норм. Всі напої будуть надаватися в одноразовому посуді-гофрованих склянках ємністю 250 мл", - повідомляє прес-слудба компанії.

Ціна послуги для пасажирів не зміниться - чай, кава та вода у пляшці (0,5 л) коштуватимуть по 10 грн. 

Замовити та оплатити напої можна буде при оформленні проїзних квитків ]]>онлайн]]>.

Як зазначили в компанії, для зручності пасажирів у поїздах реалізовуватиметься інша продукція в індивідуальній упаковці - печиво, вафлі, снеки та інше. Також "Укрзалізниця" опрацьовує можливість забезпечення пасажирів повноцінним харчуванням під час поїздок.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" до новорічних свят відновлює рух низки поїздів. Серед інших, після тривалої перерви відновлює курсування поїзд "Хмельницький-Лисичанськ".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк