06.02.2021, 09:49

У Запоріжжі презентували оновлені моделі Kia: ціна та фото автоновинок

В Запорожье презентовали обновленные модели Kia

На Запорізькому автомобілебудівному заводі (ЗАЗ) випускатимуть нові моделі автомобільної марки Kia. Автодилери вважають, що новинки стануть одними з лідерів продажів у 2021 році. Відбулася презентація нових моделей.

У Запоріжжі в новому сучасному 3S автоцентрі Kia дилера "Град Авто" 2 лютого 2021 р. відбулася Всеукраїнська онлайн презентація оновленого седана Kia Rio та кросовера Rio X, повідомляє Час Пік.

презентация новых моделей

Моделі отримали антикорозійний та антигравійний захист, додаткову шумоізоляцію та посилену ходову частину. Авто адаптоване для важких дорожніх умов. Зокрема, кліренс Rio седан збільшений до 160 мм, а у Rio X до 195 мм.

Дистриб'ютор KIA дає гарантію на 7 років або 150 тис. км пробігу.

Оновлена модель седана випускається з бензиновими двигунами з робочим об'ємом 1,4 та 1,6 літра потужністю 100 та 123 кінських сил відповідно. Обидва мотори доступні в поєднанні з шестиступінчастою "механікою" або "класичним автоматом" з гідротрансформатором. 

Представлений в Україні оновлений седан Kia Rio зберіг всі кращі якості, і при цьому отримав більш сучасний дизайн та один з найбагатших рівнів оснащення в класі. Як повідомляє "Укравтопром", новий Kia Rio розроблено спеціально для ринків країн Східної Європи з урахуванням всіх вимог щодо адаптації для важких дорожніх умов.

Ціни на KIA Rio седан стартують з позначки 427 302 грн, при цьому стартовою є версія "Класик".

презентация новых моделей

Абсолютно нова модель Kia Rio X адресована тим, хто бажає поєднати зручність хетчбека з універсальністю кросовера. 

Автомобіль має кліренс до 195 мм (в комплектації з дисками 195/60 R16), стилізований обвіс з нефарбованого пластику по периметру, більш просторий, ніж у звичайного Rio-хетчбека кузов, а також багате оснащення.

Ціни на Rio X стартують з позначки 451 287 грн в базовій версії "Класик".

презентация новых моделей

"Враховуючи якість та надійність цих моделей, офіційний дистриб'ютор KIA в Україні, ТОВ "Фалькон-Авто" надає гарантію 7 років або 150 000 км пробігу. Ми впевнені в успіху нових Kia Rio седан та Rio X і сподіваємося за 2021 вони увійдуть в ТОП-10 моделей лідерів ринку", - зазначив директор ТОВ "Фалькон-АВТО" Денис Разумцев.

Читайте також: Поблажки для "євробляхерів": В Україні тимчасово не штрафуватимуть водіїв авто на єврономерах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк