01.05.2021, 11:25

Наглядова рада "Нафтогазу" оголосила про свою відставку

"Нафтогаз"

Члени наглядової ради НАК" Нафтогаз України " достроково йдуть у відставку після звільнення голови правління Андрія Коболєва і призначення замість нього Юрія Вітренка.

Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" оголосила про свою відставку в повному складі. Про це в ніч на 1 травня ]]>повідомила]]> прес-служба компанії, передає Час Пік.

"Сьогодні всі члени наглядової̈ ради, які були присутні під час позачергового засідання, подають Компанії письмові повідомлення про дострокове припинення своїх повноважень як членів наглядової̈ ради. Відповідно до корпоративних процедур, які діють наразі в компанії̈, припинення повноважень набуде чинності 14 травня 2021 року", - йдеться у повідомленні.

Наглядова рада зібралася на позачергове засідання, як тільки були відновлені його повноваження, і провела зустріч з новим керівником і членами правління. Останні під час зустрічі "висловили стурбованість щодо можливості виконувати свої повноваження надалі".

Нагадаємо, 28 квітня Кабінет Міністрів України звільнив з посади голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрія Коболєва і призначив на цю посаду Юрія Вітренка, на момент призначення в.о. міністра енергетики.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк