30.05.2021, 12:27

Мендель "зробила" президента: прес-секретар перед відставкою отримала за місяць в рази більше, ніж Зеленський

Мендель "сделала" президента

Колишня прес-секретар президента України Юлія Мендель перед відставкою отримала зарплату за квітень місяць в рази більше, ніж Володимир Зеленський.

Юлія Мендель у квітні заробила 67,3 тисячі гривень, тоді як Володимир Зеленський - 28 тисяч гривень. Про це ]]>йдеться ]]>у відповіді Державного управління справами на запит інформагентства "Українські Новини", передає Час Пік.

Відзначається, що зарплата Володимира Зеленського складається виключно з 28 тис. гривень посадового окладу і не передбачає можливості виплати надбавок і та премій. Після вирахування 5 460 гривень податків і зборів, президент отримав 22 540 гривень.

Зарплата Мендель склала 67 319 гривень, з яких 22,2 тис. – оклад, решта 45,1 тис. – надбавки, премія, індексація та відрядження за березень. Після вирахування 13,1 тис. гривень податків і зборів, Мендель отримала 54,2 тис. гривень зарплати за квітень.

Нагадаємо, прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель написала заяву на звільнення. Однак вона продовжить працювати в Офісі президента і відповідатиме за взаємодію з іноземними ЗМІ.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк