16.06.2021, 08:26

"Починається розправа з Україною. Людей перетворили на рабів": Тимошенко звернулася до українців

Юлия Тимошенко

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в ході виступу у Верховній Раді заявила про "початок розправи" над Україною. Політик різко висловилася з приводу відкриття ринку землі.

Юлія Тимошенко з трибуни Верховної Ради розповіла, які "сюрпризи" готує чинна влада кожному українцю вже з 1 липня, повідомляє Час Пік.

"Звернулася до людей. Пояснила, чому насправді влада блокує наш референдум на захист землі і які "сюрпризи" приготували "слуги народу" кожному українцеві вже з першого липня", - написала Тимошенко на своїй сторінці у Facebook, опублікував відео свого виступу з трибуни Верховної Ради.

Юлія Тимошенко назвала 1 липня - день, коли стартує ринок землі - "трагічною датою".

Вона нагадала, що одним з передвиборчих гасел президента Зеленського та партії "Слуга народу" було - народовладдя. Тимошенко підкреслила, що влада обіцяла всі важливі для України питання виносити на референдум, і тільки потім приймати закони. Але питання про ринок землі так і не було винесено на всеукраїнський референдум.

"Питання землі грубо приймають за спинами у людей. 77% вимагають проведення референдуму, але влада, "слуги народу" це ігнорують. Людей перетворюють в рабів, і продовжують користуватися українськими благами без відома громадян", - заявила політик.

Тимошенко звинуватила "слуг народу" в тому, що вони зірвали проведення референдуму по ринку землі. Політик заявила, що вона має намір разом з українцями довести справу до кінця.

"Ми не дамо вам розпродати українську землю", - заявила Юлія Тимошенко.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк