13.10.2021, 11:48

"Новий продукт": Нафтогаз запропонував фіксовану ціну на газ до кінця 2022 року

Нафтогаз предложил фиксированную цену на газ

НАК "Нафтогаз України" пропонує новий продукт з фіксованою ціною на газ до кінця 2022 року. Компанія очікує великий попит на цей продукт.

НАК "Нафтогаз України" пропонує новий продукт для бюджетних організацій з фіксованою ціною на газ до кінця 2022 року. Про це повідомив голова правління компанії Юрій Вітренко, повідомляє Час Пік.

"Нафтогаз" запропонував для ТКЕ фіксовану ціну 13,7 грн за куб. м (без ПДВ та транспортування) на обсяги газу, які вони використовують для теплопостачання бюджетних організацій.

"На заклик представників місцевих громад, Нафтогаз пропонує новий продукт для бюджетних організацій – середньостроковий контракт (до кінця 2022 року) на постачання газу за ціною, суттєво нижчою за спотову, – а саме 13.7 грн/куб. м (без ПДВ і транспортування).

Ми працюємо в ринкових умовах, за відсутності державного регулювання ціни, саме тому такий зручний і прозорий продукт пропонується тільки клієнтам, які готові укласти договори з Нафтогазом як постачальником на 15 місяців", – написав Вітренко в Facebook.

За словами Вітренко, це рішення було погоджено та схвалено Кабінетом міністрів та наглядовою радою компанії.

"Це цілком відповідає європейській практиці, коли постачальник є професійним і надійним учасником ринку, який бере на себе реальну відповідальність за споживачів, несе цінові, технічні і фінансові ризики...

Компанія не розраховує на отримання прибутку в межах цієї пропозиції. Але для нас вкрай важливо, щоб опалювальний сезон почався вчасно, і школи, лікарні та інші установи, суспільства точно були з теплом", - зазначили в "Нафтогазі".

Нагадаємо, 30 вересня "Нафтогаз" та місцева влада підписали меморандум про відмову від підвищення тарифів на тепло.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк