05.11.2021, 07:56

ПриватБанк тимчасово зупинить роботу всіх своїх сервісів та банкоматів: дата і причина

ПриватБанк временно остановит работу всех своих сервисов

"ПриватБанк" запланував проведення технічних робіт, в ході яких буде оновлено програмне забезпечення. У цей період буде зупинена робота всіх сервісів.

Технічні роботи будуть проведені в нічний час доби, щоб якомога менше клієнтів банку зазнали незручностей через непрацюючий мобільний додаток "Приват24" та банкоматів, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу "ПриватБанку".

Регламентні роботи зачеплять "Приват24", банкомати, термінали самообслуговування та POS-термінальну мережу.

Технологічні роботи проводитимуться в ніч з 6 на 7 листопада 2021 року.

Точний час проведення робіт - з 01:00 до 04:30 ранку.

У період проведення технічних робіт клієнти не зможуть скористатися сервісами банку. Буде недоступний додаток "Приват24" для фізичних осіб та для бізнесу, грошові перекази та будь-які транзакції по карті. Також не будуть працювати всі банкомати і термінали.

За цей час банк оновить програмне забезпечення процесингового центру, щоб забезпечити безперебійну роботу в період сезону високої купівельної активності. Такий сезон починається з "Чорної п'ятниці" та завершується різдвяними розпродажами.

У прес-службі "Приватбанку" відзначили, що користувачі стали більше робити покупок онлайн. Підвищення кількості транзакцій, особливо в передноворічні дні, вимагає оновлення програмного забезпечення, щоб уникнути збоїв в роботі банку.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк