28.11.2021, 09:52

Укрзалізниця змінила правила продажу квитків на поїзди: подробиці

Укрзализныця изменила правила продажи билетов на поезда

"Укрзалізниця" внесла зміни до правил продажу залізничних квитків та скасувала оформлення проїзних документів на бланках замовлення для регіональних поїздів 800-ї нумерації.

АТ "Укрзалізниця" спростило купівлю квитків на регіональні поїзди для пасажирів. Про це ]]>повідомила ]]>прес-служба "Укрзалізниці", передає Час Пік.

"Укрзалізниця" спростила вирішення технічних питань для пасажирів на регіональні поїзди 800-ї нумерації.

Раніше пасажири при купівлі квитків на такі поїзди через офіційний сайт отримували на пошту бланк замовлення. Далі цей бланк необхідно було обміняти в касі на вокзалі на проїзний документ.

Пасажири з бланками замовлень не могли здійснити посадку на поїзд. Якщо у пасажира не було квитка, а був лише бланк замовлення, то його в поїзд не пускали.

АТ "Укрзалізниця" вирішила ряд технічних питань та спростило цей процес, скасувавши оформлення бланків замовлень для регіональних поїздів.

Нагадаємо, квитки на поїзди можна придбати в касах вокзалів та на ]]>сайті ]]>УЗ. Зручніше купувати квитки через офіційний чат-бот "Укрзалізниці", який доступний за посиланнями: ]]>Viber ]]>та ]]>Telegram]]>.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк