28.11.2021, 16:29

"Сільпо" тестує міні-електромобілі Konyk для доставки замовлень

Марина Началова | Всі новини автора

Сервіс доставки "Сільпо" розпочав тестування компактних електромобілів української збірки Konyk, які постачаються компанією "Електропрайд".

В рамках пілотного проекту "Електропрайд" надав два автомобілі для доставки замовлень із супермаркетів "Сільпо" у Києві, передає Час Пік із посиланням на ЗМІ.

"Fozzy Group тестує два електромобілі моделі Konyk для надання послуг з доставки в центрі Києва. Рішення про продовження співпраці прийматимемо окремо", - повідомив виданню UBR.ua начальник відділу зв'язків з медіа компанії "Fozzy Group" Іван Пальчевський.

Директор "Електропрайду" Костянтин Сіпайло, у свою чергу, зазначив, що експлуатація електромобілів Konyk у сервісі доставки протягом 3 місяців показала хороші результати, і вже є запит на розширення мережі доставки.

За словами Сіпайла, в холодну пору року міні-автомобілі кращі, ніж скутери, адже водій захищений від дощу та снігу, в салоні є обігрів, електрокар стійкіший на дорозі в ожеледицю.

Сіпайло підкреслив, що "Електропрайд" не виробляє ці електромобілі - Konyk виробляється на китайській платформі, а українська компанія його лише трохи вдосконалює, адаптує для експлуатації в кліматичних умовах України і постачає під власним брендом ці автомобілі на замовлення для різних потреб.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: