09.12.2021, 14:45

"Укрзалізниця" з 10 грудня підвищить вартість квитків: на скільки

Ольга Романец | Всі новини автора
УЗ

Цього року АТ "Укрзалізниця" змінить комісійний збір при купівлі, поверненні та резервуванні квитків. Останній раз його переглядали в 2019 році.

Про це повідомляє прес-служба компанії, передає Час Пік.

Так, з 10 грудня 2021 року зазначений фіксований збір становитиме 30 грн замість 22 грн. Також комісійний збір - 20 грн - буде включений у вартість квитків на експрес Київ - аеропорт Бориспіль. Таким чином, починаючи з завтрашнього дня квитки на експрес коштуватимуть 100 грн.

У компанії відзначають, що зміна вартості квитків для пасажирів буде вкрай незначною - в середньому збільшиться лише на 3%.

Також залізниця зменшує розмір комісійного збору за резервування квитків для групових замовлень. Відтепер вартість резервування місць у разі бронювання квитків для групи кількістю понад 30 осіб становитиме 50 гривень з дорослого пасажира та 35 гривень з осіб віком до 18 років. Таким чином АТ "Укрзалізниця" суттєво знизить вартість цієї послуги для пасажирів, адже раніше ціна резервування місць при групових замовленнях становила 80 гривень для дорослих пасажирів та 40 гривень для дітей, незалежно від розміру групи.

У компанії відзначили, що не планують в 2022 році підвищувати тарифи на пасажирські перевезення, але готується впровадити більш гнучке ціноутворення.

Читайте також: "Укрзалізниця" запустить додаткові поїзди до Польщі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: