25.02.2022, 17:58

Супермаркети АТБ працюють не у всіх містах, є перебої з поставками продуктів та товарів

атб

Супермаркети АТБ станом на сьогодні, 25 лютого, працюють в посиленому режимі. Компанія робить все можливе, щоб забезпечити покупців продуктами харчування та товарами першої необхідності. 

Про це повідомляється на сайті мережі супермаркетів, передає Час Пік.

"В даний час існують перебої з постачанням певних продуктами харчування і товарами від окремих постачальників та виробників. Особливо тих, які знаходяться в зонах збройних зіткнень і відчувають проблеми з виходом персоналу на роботу та логістичним забезпеченням поставок", - йдеться в повідомленні. 

Компанія займається вирішенням проблеми забезпечення товарами на полицях магазинів, перерозподіляючи залишки і користуючись запасами на складах. 

"На складських об'єктах компанії на сьогоднішній день сформовано достатню кількість товарних залишків для забезпечення споживчого попиту. Логістична і транспортна інфраструктура компанії працює в максимально посиленому режимі", - зазначають в АТБ. 

В даний час супермаркети мережі закриті в Мелітополі, Новій Каховці, Херсоні, Києві (район Оболоні, Троєщина), Старокостянтинівці. Здійснюється погодинний моніторинг ситуації по всіх регіонах.

"При стабілізації ситуації в зоні збройних зіткнень магазини торгової мережі АТБ відновлюють свою діяльність з урахуванням всіх необхідних заходів безпеки для покупців", - додали в компанії. 

Читайте також: "Укрпошта" частково відновила роботу: у Луганській області відділення закриті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк