04.03.2022, 18:48

В Україні вже розпочали виплату пільг та субсидій: коли чекати кошти на банківські рахунки

Ольга Станішевська | Всі новини автора

На виплати соціальної допомоги, пільг та субсидій Міністерство соціальної політики ще 2 березня перерахувало кошти до регіонів.

Передає Час Пік із посиланням на Кабінет Міністрів України.


Зокрема, 4,8 млрд грн перераховано на виплату соціальної допомоги, понад 5 млрд грн перераховано на виплату пільг та субсидій.
Усі регіони отримали фінансування та в більшості випадків забезпечили перерахування цих коштів на банківські рахунки людей та на Укрпошту для доставки.
«Цього місяця ми перерахували кошти на виплати соціальної допомоги, пільг та субсидій людям на тиждень раніше певних дат. Адже ми розуміємо, що підтримка вразливим потрібна у поточних умовах якнайшвидше», - прокоментувала Марина Лазебна.
У деяких містах та районах у зв'язку з проведенням активних бойових дій людям не зараховано коштів на банківські рахунки через те, що не можуть працювати органи державної влади. Цим людям виплати будуть здійснені через інші регіони.

Якщо ви не можете отримати виплати

Звертаємо увагу, якщо ви не можете отримати відповідні виплати за місцем проживання – телефонуйте на гарячу лінію Укрпошти для переведення вашої виплати за місцем фактичного перебування.
Також найближчим часом Уряд прийме механізм підтримки сімей тих людей, які пропустили можливість працювати та отримувати дохід у результаті війни. Ці люди отримають одноразову грошову допомогу у розмірі 6500 гривень.

Читайте також:

Рада міністрів із закордонних справ ЄС проведе екстрене засідання: головна тема - агресія РФ проти України

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: