27.03.2022, 15:42

Термін подання заявок на отримання допомоги в рамках "єПідтримки" спливає 31 березня

Ольга Романец | Всі новини автора
соцпомощь

Термін подачі заявок для отримання допомоги в рамках програми "єПідтримка" закінчується 31 березня. Таке рішення уряд ухвалив 26 березня.

Відповідну постанову № 367 "Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2021 р. № 1272" оприлюднено на сайті Кабміну, передає Час Пік.

"Кабінет Міністрів України постановляє:

3. Встановити, що останнім днем подачі запитів (заявок) для отримання допомоги в рамках програми "єПідтримка" є 31 Березня 2022 року", - йдеться в постанові.

На початку березня уряд розширив програму "єПідтримка" і затвердив порядок надання допомоги громадянам у зв'язку з втратою частини заробітної плати (доходу) в тих областях, економічна діяльність яких тимчасово зупинена в результаті проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні. Допомога в 6500 гривень надається ФОП всіх груп, найманим працівникам, за яких платиться ЄСВ, з регіонів, де ведуться найактивніші бойові дії.

Нагадаємо, Кабінет міністрів прийняв постанову, яка дозволить збирати інформацію про пошкоджене російською армією майно за допомогою "Дії".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк