14.06.2022, 16:15

Відновлюється доставка товарів з AliExpress в Україну

Марина Началова | Всі новини автора

"Укрпошта" і "Нова пошта" з 15 червня відновлюють доставку товарів з китайського інтернет-магазину AliExpress.

Про це повідомили у прес-службах компаній, передає Час Пік.

Так, в "Укрпошті" повідомляють, що доставка товарів з AliExpress з 15 червня буде можлива в 14 областей: Вінницьку, Житомирську, Івано-Франківську, Київську, Кіровоградську, Львівську, Полтавську, Рівненську, Сумську, Тернопільську, Хмельницьку, Черкаську, Чернігівську, Чернівецьку. Доставка в інші області буде поступово додаватись.

До війни українці замовляли з AliExpress більше 30 млн посилок протягом року. Всі замовлення, які доставляються Укрпоштою, можна відстежити. Це означає, що навіть відправлення з типом доставки Cainiao Super Economy з безкоштовною доставкою будуть відслідковуватися в особистому кабінеті і додатку AliExpress та на сайті Укрпошти. Укрпошта також обслуговує такі канали доставки з AliExpress, як Cainiao Super Economy, AliExpress Saver Shipping, AliExpress Standard та інші. Доставка замовлень з AliExpress буде здійснюватися з Китаю чартерними рейсами транзитом через Пошту і Латвію, а звідти в Україну.

"Нова пошта Глобал" також з 15 червня буде доставляти в Україну посилки з AliExpress.

"Це найочікуваніше відновлення доставки, якого українці чекали. Ми провели десятки зустрічей з партнером, щоб запевнити його, що ми працюємо у звичному графіку і вже відновили свою довоєнну швидкість. Тож тепер користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress одразу із сайту у зручне відділення або поштомат Нової пошти. Для цього потрібно лише вказати опцію AliExpress Standard Shipping та на карті обрати найближче працююче відділення/поштомат", - заявив СЕО "Нової пошти Глобал" Юрій Беневитський. 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк