21.09.2022, 08:09

"Укроборонпром" спільно з країною-членом НАТО збудує боєприпасний завод

Укроборонпром

"Укроборонпром" спільно з країною-членом НАТО будує боєприпасний завод. Це вже друге оборонне підприємство, про будівництво якого досягнуто міжнародні домовленості та укладено відповідний договір.

"Укроборонпром" спільно з країною-членом НАТО будує боєприпасний завод. Як ]]>повідомили ]]>у держконцерні, відповідну угоду сторони підписали 19 вересня, передає Час Пік.

"Виробництву боєприпасів за стандартами НАТО бути", - йдеться у повідомленні "Укроборонпрому".

Подробиці будівництва заводу не розголошуються.

Наголошується, що підприємства державного ОПК працюють цілодобово над виробництвом, модернізацією та відновленням необхідного озброєння для ЗСУ. Цілодобово працюють й виїзні ремонтні бригади, повертаючи до бойового стану техніку прямо у полях. 

З початку повномасштабного вторгнення підприємствами Концерну було передано ЗСУ у п'ять разів більше військової техніки та озброєння, ніж за увесь минулий рік. 

"З 23 по 25 вересня відбудеться оборонний форум для розробників або, як його ще називають, хакатон IDI Camp. Електромагнітна зброя, дрони-перехоплювачі, розмінування територій, системи психологічного впливу та захист БПЛА від засобів РЕБ - теми для розробок та стартапів. Укроборонпром як партнер хакатону допоможе втілити найкращі проривні рішення. Українська армія має отримати технологічну перевагу над ворогом", - зазначили в "Укроборонпромі".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк