31.10.2022, 13:50

Ракетний удар по Україні: пошкоджено 18 об'єктів інфраструктури у 10 регіонах, є постраждалі

Иллюстративное фото / Открытый источник

Вранці 31 жовтня російські окупанти атакували критичну інфраструктуру у низці регіонів України. Внаслідок ракетного удару пошкоджено 18 об'єктів інфраструктури в 10 регіонах України.

Внаслідок ранкових обстрілів пошкоджено 18 об'єктів критичної інфраструктури у 10 регіонах країни. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, повідомляє Час Пік.

"Російські терористи вкотре масовано атакували Україну. Їхня ціль — не військові об’єкти, а цивільна критична інфраструктура.

Ракетами та дронами уражені 10 регіонів, де пошкоджено 18 об’єктів, більшість із яких енергетичні.

Знеструмлено сотні населених пунктів у семи областях України. Наслідки могли бути набагато гіршими. Але завдяки героїчній та професійній роботі ППО з понад 50-и випущених по нашій території ракет збито 44. Дякую бійцям, які захищають наше небо
", - написав Шмигаль у Telegram.

За його словами, у Київській, Запорізькій, Дніпропетровській та Харківській областях тривають локальні аварійні відключення.

"Сьогодні, як і в попередні тижні, важливо, аби всі українці свідомо споживали енергію та знизили навантаження на мережу. Будьмо єдині та солідарні в енергозаощадженні!", - написав Шмигаль.

Голова Національної поліції Ігор Клименко в ефірі телемарафону "UArazom" повідомив, що внаслідок сьогоднішніх обстрілів постраждало щонайменше 13 людей.

"На даний момент ми маємо 13 осіб, які були травмовані внаслідок сьогоднішніх атак РФ", - сказав Клименко.

Він додав, що Нацполіція разом із СБУ та прокуратурою встановлюватимуть збитки та фіксуватимуть злочини, які були сьогодні вчинені російськими окупантами на території України.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк