18.11.2022, 08:00

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на перший рейс до Севастополя

"Укрзализныця" открыла продажу билетов на первый рейс в Севастополь

"Укрзалізниця" відкрила продаж символічних квитків на перший рейс до Севастополя.

Укрзалізниця відкрила продаж символічних квитків на перший рейс у тимчасово окупований Севастополь у рамках проєкту "Квитки до перемоги". Про це ]]>повідомляє ]]>прес-служба УЗ, передає Час Пік.

"Зважаючи на 2,5 тисячі проданих квитків і надзвичайну цікавість українців до проєкту "Квитки до перемоги", який Укрзалізниця запустила разом з платформою UNITED24, ми вирішили, що просто не маємо права обмежуватись п’ятьма містами, квитки на поїзди до яких вже в продажу", - йдеться у повідомленні.

Севастополь став шостим українським містом проєкту "Квитки до перемоги".

"Скористатись цими квитками можна буде одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, ми надішлемо благодійникам лист із інформацією про всі деталі стосовно обраного рейсу", - повідомляє прес-служба УЗ.

Рейси здійснюватиме легендарний "Потяг до перемоги", розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

"Усі квитки благодійні: кошти від їх продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту - автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами", - повідомляє прес-служба УЗ.

Раніше "Укрзалізниця" розпочала продаж квитків у вже звільнений Херсон, а також тимчасово окуповані Маріуполь, Донецьк, Луганськ та Сімферополь.

Оформити символічний квиток можна ]]>тут]]>.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк