30.11.2022, 13:24

НКРЕКП вивчає діяльність компаній ДТЕК щодо можливих маніпуляцій на ринку

НКРЭКУ

Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), почала розслідування діяльності компаній енергохолдингу ДТЕК Ріната Ахметова.

Нацкомісія з держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг розпочала розслідування діяльності ТОВ "Д.Трейдінг", АТ "ДТЕК Дніпроенерго", АТ "ДТЕК Західенерго" та ТОВ "ДТЕК Східенерго" щодо порушень законодавства на ринку електроенергії. Про це ]]>йдеться ]]>в обґрунтуванні проєкту постанови НКРЕКУ про початок розслідування від 29 листопада, повідомляє Час Пік.

"Почати розслідування порушень законодавства про функціонування ринку електроенергії, ознаки яких містяться у діях ТОВ "Д.Трейдінг", АТ "ДТЕК Дніпроенерго", АТ "ДТЕК Західенерго" і ТОВ "ДТЕК Східенерго" за період з 1 серпня 2022 року 2022 року", – йдеться у документі.

Як випливає з обґрунтування до постанови, оприлюднена у службовій записці та аналітичних матеріалах регулятора, що додаються до неї, інформація про дії ТОВ "Д.Трейдинг", АТ "ДТЕК Дніпроенерго", АТ "ДТЕК Західенерго" та ТОВ "ДТЕК Східенерго" вказує на можливі ознаки маніпулювання та зловживань на ринку електроенергії.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: