06.02.2024, 19:32

“Приріст по медичному страхуванню у СК VUSO складає 90%” — голова Наглядової ради компанії Михайло Назарчук

 

Все більше вітчизняних працедавців не заперечують своєї готовності підвищувати рівень соціальної відповідальності. Тому добровільне медичне страхування працівників - головний тренд останніх років. Про його переваги, а також про наслідки війни для здоров'я наших громадян портал Мінфін запитав акціонера та Голову Наглядової ради ВУСО Михайла Назарчука. 

Як повідомив Назарчук, ріст попиту на подібне страхування спостерігався вже під час пандемії коронавірусу. Продовжується він і після нападу росії на Україну. Це пов'язано з негативним впливом війни на фізичне та психічне здоров'я людей та загальним погіршенням колективного здоров'я на підприємствах. Попит продовжує збільшуватися стрімкими темпами. У СК “ВУСО” є достатньо досвіду в ДМС та співпраці з юридичними особами, тому кількість застрахованих клієнтів впевнено зростає. Так, протягом  2023 року спостерігався приріст кількості застрахованих майже на 90%. Всього станом на 01.12.2023 р. СК ВУСО обслуговувала за ДМС у В2В сегменті більш ніж 110 тисяч громадян. 

Зі слів М. Назарчука, після початку повномасштабної війни багато роботодавців почали говорити про свої нові потреби, зокрема - про покриття воєнних ризиків, діагностики критичних захворювань та послуг психологів для громадян. Ці потреби з часом все більше зростають, адже нервове напруження у людей продовжує швидко накопичуватися та негативно відбивається на їх психоемоційному стані.

Також Голова Наглядової ради СК VUSO в своєму  інтерв’ю дав характеристику роботи компанії під час війни. “Навіть в цих складних умовах ВУСО надає всю необхідну підтримку своїм клієнтам. Так було і 24.02.2022,  на початку збройної агресії, так продовжувалося взимку 2023, під час блекаутів, так триває й досі. Безперервна праця медичного асистансу можлива тому, що серед спеціалістів компанії багато таких, що працюють віддалено з інших країн. Всі необхідні послуги надаються максимально швидко (менш ніж за годину), при цьому 40% питань вирішуються впродовж 30 хвилин”.  

Довідка. Страхова компанія “ВУСО”  розпочала діяльність у 2001 році. Ця СК з українським капіталом змогла швидко стати одним з провідних гравців на українському ринку страхування. Це підтверджується актуальним  рейтингом фінансової стабільності uaAA, який було присвоєно компанії рейтинговим агентством “Стандарт-Рейтинг”. Спеціалізація VUSO - туристичне, медичне та моторне страхування юридичних осіб та громадян.

Діяльність  СК “ВУСО” проводиться з дотриманням всіх вимог українського законодавства. Для зручного обслуговування клієнтів фахівці компанії працюють у двох філіалах, 34 представництвах та більш ніж у 20 центрах агентських продажів по всій Україні. ВУСО має 33 ліцензії на обов'язкові, та  17 ліцензій на добровільні види страхування. 

Прозорість структури СК VUSO було підтверджено Нацбанком України в липні 2023 року. Компанія є повноправним членом  Ядерного страхового пулу, Національної асоціації страховиків України, Моторного транспортного страхового бюро України (МТСБУ) та Київської Торгово-Промислової палати (КТПП).  

ПрАТ “СК “ВУСО” ” - це надійний страховик,  що пропонує своїм клієнтам сучасні та найбільш ефективні страхові продукти.Вже не один рік компанія є одним з лідерів в напрямку інтернет-страхування. Саме вона першою почала використовувати систему реалізації електронних полісів, щоб клієнтам для оформлення страховки не доводилося навіть виходити з дому. Найбільш сильна сторона ВУСО - успішне формування IT-рішень. Воно відбувається якісно та ефективно, бо в компанії працюють досвідчені фахівці, які здійснюють inhouse-розробку.

 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк