28.06.2024, 10:48

У кількох регіонах України відмінять відключення електроенергії - "Укренерго"

В нескольких регионах Украины отменят отключение электроэнергии

Кабінет Міністрів України найближчими днями визначить конкретні зони, де більше не застосовуватимуть відключення електроенергії.

Кабмін працює над можливістю зміни методики застосування відключень електроенергії для частини прифронтових територій. Про це голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький повідомив в ]]>інтерв'ю ]]>hromadske, передає Час Пік.

За словами Кудрицького, найближчими днями уряд визначить конкретні райони, близькі до лінії фронту, де відключення електроенергії більше не застосовуватимуть.

"Зараз Кабінет Міністрів працює над можливістю зміни методики застосування відключень для частини прифронтових територій, де й так важка гуманітарна ситуація та є реальна загроза життю через обстріли. Планується, що буде визначена зона, близька до лінії фронту, де відключення більше не застосовуватимуть" , - сказав голова "Укренерго".

Також Кудрицький зазначив, що планується оновлення переліку об'єктів, що не підлягають знеструмленню, та від'єднання всіх інших споживачів від ліній, що живлять критичну інфраструктуру. Очікується, що новий список об'єктів буде затверджено до липня 2024 року.

Читайте також:

Як вибрати колір міжкімнатних дверей? 5 золотих правил

Як доглядати за одягом з принтами?

Вибираємо речі для виписки малюка з пологового будинку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк