16.09.2024, 16:18

"Національний кешбек": У жовтні розпочнуться виплати кешбеку за покупки у вересні товарів українського виробництва

"Национальный кэшбэк"

В Україні тестують одну з наймасштабніших онлайн-послуг за всю історію країни - "Національний кешбек". З 20 жовтня розпочнуться виплати кешбеку за покупки у вересні товарів українського виробництва.

На сьогоднішній день вже 1,2 мільйона українців приєдналися до програми, з них 638 тис. активували картки у "Дії". До програми увійшли 963 виробника та понад 171 тис. товарів. Про це ]]>повідомив ]]>віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Час Пік.

"Купуєте товари українських виробників – отримуєте 10% від вартості покупок, це до 3 тис. грн щомісяця.

Цифри зростають щодня, і найголовніше – уже понад 2,9 мільйона гривень кешбеку нараховано українцям...

Але технічно це один із найскладніших сервісів через рекордну кількість обміну даними між різними електронними системами - банками, виробниками, ритейлами, інформаційними системами, податковою, застосунком та порталом Дія. Для кожного учасника процесу окремий алгоритм, щоб доєднатися до Нацкешбеку", – написав Федоров у Telegram.

Як стати учасником програми, на що можна витратити кешбек, які банки беруть участь у програмі, які товари доступні в рамках програми, дізнайтесь у нашому матеріалі.

Читайте також: Переселенці можуть отримати грошову допомогу від міжнародної гуманітарної організації NRC: як оформити заявку

Читайте також: Виплати продовжили, але не всім. Хто з переселенців отримуватиме виплати на проживання з 1 вересня?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк