25.07.2020, 15:02

У Києві в ході конфлікту зі стріляниною поранені два іноземні студента

В Киеве в ходе конфликта со стрельбой ранены два иностранных студента

У Печерському районі Києва в ході конфлікту між двома іноземними студентами та невідомим, пролунали постріли. Вогнепальні поранення отримали обидва студента.

Постраждалі отримали незначні поранення, один з них відмовився від надання медичної допомоги, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

Інцидент стався сьогодні вночі, о 2:30 в поліцію Києва надійшло повідомлення від лікаря, який повідомив, що в медустанову звернулося двоє іноземців з вогнепальними пораненнями нижніх кінцівок.

В ході відпрацювання інформації поліцейські встановили, що постраждалі отримали поранення о 21:30 на вул. Коновальця в Печерському районі столиці. Під час конфлікту невідомий кілька разів з вогнепальної зброї вистрілив в бік чоловіків, в результаті чого двоє 20-річних студентів отримали незначні поранення ніг.

Вони самостійно звернулися до лікарняного закладу. Від написання будь-яких офіційних заяв постраждалі відмовилися.

На місці скоєння злочину поліцейські провели ряд першочергових слідчих дій. Правоохоронці встановлюють усі обставини скоєного та осіб, причетних до інциденту.

Зібрані відомості за цим фактом внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито два кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

В Киеве в ходе конфликта со стрельбой ранены два иностранных студента В Киеве в ходе конфликта со стрельбой ранены два иностранных студента В Киеве в ходе конфликта со стрельбой ранены два иностранных студента

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>