03.08.2020, 15:01

Під Черніговом на відпочинку батько зарізав свого 8-річного сина

Черниговская, убийство

У Чернігівській області батьки заявили в поліцію про зникнення 8-річної дитини. Поліція знайшла тіло хлопчика з численними ножовими пораненнями. За підозрою у вбивстві затриманий 30-річний батько дитини.

Чоловік був затриманий в ніч на 3 серпня. На одязі затриманого були плями бурого кольору. При поверхневому огляді чоловіка поліцейські виявили у нього закривавлений ніж, повідомляє Час Пік з посиланням на Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Черниговская, убийство

Інформація про те, що в лісі поблизу села Скорінець загубилася дитина поступила в поліцію від родичів мальчика 2 серпня після обіду.

До пошуку дитини було залучено понад сто осіб: особовий склад поліції, рятувальники, нацгвардійці, кінологи з собаками, лісники та громадськість.

Пошуки дитини тривали всю ніч. Близько 7 ранку тіло дитини з численними ножовими пораненнями було знайдено в полі.

Поліцейські відразу звернули увагу на стан батька, який запевняв, що дитина загубилася під час їхнього спільного відпочинку в лісосмузі під Черніговом. Після того, як тіло було знайдено, батько зізнався правоохоронцям, що він причетний до вбивства сина.

Чоловіка затримала в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство малолітньої дитини. Чоловікові загрожує від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>