06.08.2020, 14:02

Перелом ключиці та пограбування: Підлітки влаштували жительці Сєвєродонецька "незабутній" відпочинок на природі

Подростки устроили северодончанке "незабываемый" отдых на природе

Мешканка Сєвєродонецька надовго запам'ятає відпочинок на природі. Словесний конфлікт з групою підлітків закінчився для неї плачевно.

Співробітникам патрульної поліції Сєвєродонецька 5 серпня близько 18:00 надійшов виклик від 37-річної мешканки міста, яка повідомила, що була пограбована під час відпочинку, повідомляє Час Пік.

Заявниця повідомила, що під час відпочинку з подругою на природі в неї виник словесний конфлікт з трьома підлітками. Незабаром з'ясування стосунків переросло в бійку, а закінчилося все зламаною ключицею та пограбуванням.

Як пояснила жінка, під час зіткнення один з підлітків так сильно її штовхнув, що вона впала. У цей час хлопець вихопив її сумку і компанія кинулася бігти в бік лісосмуги. У сумці знаходився гаманець з грошима в розмірі понад тисячу гривень.

З'ясувавши прикмети підлітків патрульні вирушили на їх пошуки. Постраждалій жінці викликали "швидку".

Трохи пізніше поліцейські помітили в кущах двох хлопців та дівчину, схожих за описом на розшукуваних. Побачивши поліцію компанія кинулася навтьоки, однак підлітків швидко наздогнали.

Під час спілкування з патрульними вони зізналися у скоєному і вже разом з інспекторами повернулися на місце події, де були впізнані заявницею.

Надалі з підлітками та їх батьками будуть розбиратися слідчі та співробітники ювенальної поліції.

Читайте новини міста та регіону:

Названо найнебезпечніші для купання водойми на Луганщині: результати досліджень

У Сєвєродонецьку офіційно представлений глава ВГА

Відключення водоканалів 10 серпня: актуальна інформація від ЛЕО

]]>]]>Читайте останні новини Сєвєродонецька у своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>