21.09.2020, 17:18

На автовокзалі Сєвєродонецька виявили бойовика "ЛНР"

Марина Началова | Всі новини автора
боевик

У Сєвєродонецьку поліцейські викрили бойовика так званої НЗФ «ЛНР». Він покинув лави терористичних формувань, побоюючись за своє життя.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

Бійці батальйону «Луганськ-1» ім. Героя України Сергія Губанова, які несуть службу на автовокзалі м. Сєвєродонецьк, під час перевірки документів громадян виявили 45-річного мешканця м. Алчевськ (тимчасово окупована територія Луганської області), який згідно баз Національної поліції значиться, як учасник незаконних збройних формувань.

Зі слів чоловіка, він у 2015 році отримав повістку з призивом на службу до військових лав так званої народної міліції «ЛНР». Уклавши контракт на півроку, вступив до господарчого взводу танкової частини НЗФ «ЛНР», де займався ремонтом військової техніки, а саме – танків. За що щомісяця отримував заробітну плату у розмірі 15000 російських рублів.

У грудні 2015 року, зі слів чоловіка, коли керівництво підрозділу в обов’язковому порядку відправляло бойовиків на бойові позиції, чоловік, побоюючись за своє життя, покинув лави незаконних збройних формувань. 

Наразі чоловік співпрацює зі слідством.

Раніше стало відомо, що в Луганській області з'явиться новий КПВВ на лінії розмежування.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк