13.11.2020, 11:06

Вже від’єднав чеку: У Харкові чоловік погрожує гранатою поліцейським

Марина Началова | Всі новини автора
граната

Поліцейські встановлюють обставини події в Основ’янському районі Харкова: там чоловік погрожує гранатою правоохоронцям, які прийшли до нього з обшуком.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, передає Час Пік.

Сьогодні о 08:50 співробітники карного розшуку Основ’янського відділу поліції прийшли до домоволодіння жителя району з метою проведення санкціонованого обшуку. Чоловік вийшов до поліцейських з гранатою, та від’єднавши чеку, погрожує її підірвати.

На місце виїхали керівництво обласної та районної поліції, слідчо-оперативна група, співробітники Управління «КОРД», фахівці вибухотехнічного управління поліції та співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

В дію введена спеціальна поліцейська операція «Грім».

Інформація внесена до Єдиного обліку заяв і повідомлень Основ’янського відділу поліції.

Доповнено: У поліції повідомили, що у ході спецоперації правоохоронці евакуювали з будинку та сусідніх домоволодінь 10 осіб. Поліцейські вели перемовини зі зловмисником кілька годин. В результаті зловмисник погодився віддати боєприпас командиру харківських спецпризначенців КОРД. У чоловіка вилучено гранату РГ-42.

Як вже повідомлялося, сьогодні у Києві сталася стрілянина при затриманні: патрульний поліцейський отримав вогнепальні поранення.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: