13.11.2020, 13:15

Сєвєродонецьк, Лисичанськ і Рубіжне "потопають" у наркотиках: під ударом молодь та неповнолітні

Марина Началова | Всі новини автора
наркотики

Повідомлення про виявлення наркотиків у місцевих жителів регулярно з'являються у поліцейських зведеннях. Найбільше засмучує те, що певна частина любителів заборонених речовин - неповнолітні.

Протягом тижня патрульні виявили у регіоні 6 випадків зберігання наркотичних речовин, які заборонені в обігу, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Луганської області, передає Час Пік.

Так, 9 листопада у Сєвєродонецьку на проспекті Гагаріна увагу патрульних привернув 17-річний громадянин, який, побачивши патрульних, став дивно себе поводити. Під час бесіди хлопець зізнався, що має при собі заборонені речовини. Інспектори сповістили мати та викликали слідчих на місце події. У хлопця вилучили жовтий тубус, усередині якого знаходилась ймовірно наркотична речовина.

Інший випадок трапився того ж дня, кількома годинами пізніше, за тією ж адресою. Під час спілкування з патрульними, хлопець зізнався, що має при собі заборонені в обігу речовини, а саме канабіс. Через те, що хлопець був неповнолітній, після того, як сповістили батьків та прибули на місце слідчі, у хлопця вилучили згорток з ймовірно наркотичними речовинами, який знаходився у підкладці куртки.

10 листопада у Сєвєродонецьку на вулиці Менделєєва під час поверхневої перевірки у 28-річного громадянина виявили два згортки з ймовірно наркотичною речовиною. З його слів, це канабіс, який він придбав для власного вживання. Надалі справу передали слідчим.

Того ж дня у Сєвєродонецьку на вулиці Гоголя трапилась аналогічна ситуація попередній. У 29-річного місцевого мешканця під час поверхневої перевірки виявили паперовий згорток з речовиною рослинного походження, яку вилучили слідчі.

Інший випадок трапився у Рубіжному, на проспекті Московському. Під час відпрацювання виклику «Інші тілесні ушкодження», один з чоловіків викликав підозру у патрульних, та не дарма. Під час поверхневої перевірки в кишені куртки, інспектори виявили паперовий згорток з речовиною рослинного походження. Справу передали слідчим.

12 листопада у Лисичанську на вулиці Декабристів патрульні помітили чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з патрульними та пришвидшив ходу. Пізніше інспектори зрозуміли, чому громадянин так себе поводив. Під час поверхневої перевірки у нього виявили 40 пігулок лікарського препарату, забороненого в обігу, пластикову колбу з білим порошком та скляну колбу з рідиною, ймовірно наркотичного походження. Справу передали слідчим, для подальшого з’ясування обставин по справі.

Читайте ще: Мешканці Лисичанська будуть утримувати ще більше чиновників: ВЦА "розширює штат"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк