26.11.2020, 15:28

Розстріляв сусідів з "Макарова": на Луганщині вбивця отримав 12 років в'язниці

Ольга Романец | Всі новини автора
расстрелял соседей

На Луганщині чоловіка засуджено до 12 років позбавлення волі за умисне вбивство двох осіб, а також придбання, носіння та зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу.

Про це повідомляє прокуратура Луганської області, передає Час Пік.

У червні 2017 року в с. Старий Айдар Станично-Луганського району Луганської області зловмисник під час сварки з сусідами на грунті тривалих неприязних відносин відкрив стрілянину з вогнепальної зброї. Обвинувачений дістав раніше захований на власному подвір'ї пістолет конструкції "Макарова" і зробив не менше п'яти прямих пострілів у подружжя.

Як повідомляється, чоловіка і жінку з наскрізними вогнепальними пораненнями тулуба і черевної порожнини, пошкодженням внутрішніх органів і гострою крововтратою госпіталізували в лікарню, але від отриманих тілесних ушкоджень вони померли.

Під час огляду місця події правоохоронці вилучили пістолет, з якого, за висновками експертиз, було здійснено постріли в потерпілих. За свідченнями обвинуваченого, вогнепальну зброю він знайшов напередодні в лісосмузі поблизу населеного пункту, що знаходиться в безпосередній близькості від лінії розмежування.

Читайте також: За минулу добу в Сєвєродонецьку від COVID-19 померли 7 осіб

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: