02.01.2021, 14:27

"Стає страшно": У Лисичанську на жінок нападають "мисливці" за сумками

В Лисичанске на женщин нападают "охотники" за сумками

У Лисичанську стався напад на літню жінку. Невідомий вирвав у жінки сумку, в якій були гроші, документи та телефон. На жаль, це не перший випадок і лисичан просять бути обережними.

Мешканка Лисичанська повідала в соцмережі сумну історію. Її маму, яка проживає в мікрорайонах ГТВ, пограбували біля під'їзду ввечері 1 січня. Молодого грабіжника зацікавила сумка постраждалої, повідомляє Час Пік.

За словами жінки, злочинець був досить молодий, їй здалося, що це був неповнолітній. На щастя, він не покалічив жінку.

Мешканка Лисичанська, яка розмістила пост у місцевому пабліку Facebook, подякувала співробітникам Лисичанської та Сєвєродонецької поліції, а також кінологам зі службовим собакою, які оперативно допомогли знайти зниклу сумку з документами. На жаль, але здобиччю грабіжника стали гроші та телефон.

Жінка просить лисичан бути обережними, тим більше, що в коментарях люди пишуть, що це не перший випадок нападу на жінок. Причому, грабіжники навіть продуктами не гребують.

Панікувати не варто, проте уважними та обережними потрібно бути завжди. А, по можливості, краще не ходити поодинці, коли темно.

Лисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетей Лисичанск, новости соцсетей

Тим часом, у соцмережах обговорюють ще один неприємний інцидент, що стався у Лисичанську в магазині АТБ на ГТВ. У жінки вкрали пакет з продуктами з комірки для зберігання речей.

Читайте також: Процедуру виплати компенсацій постраждалим від пожежі на Луганщині спростили: хто може отримати кошти

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк