02.02.2021, 13:19

У Лисичанську поліція затримала жінку, яка побила і обікрала 90-річного чоловіка

Ольга Романец | Всі новини автора
полиция

На Луганщині оперативники затримали підозрювану, яка переховувалася від слідства. 20 січня вона проникла в чужий будинок, напала на літнього чоловіка, побила його і вкрала телефон.

Про це повідомляє поліція Луганської області, передає Час Пік.

Оперативники поліції Лисичанська встановили місцезнаходження та затримали 29-річну місцеву жительку, яка перебувала в розшуку після скоєння розбійного нападу на 90-річного дідуся.

Нагадаємо, 20 січня, вночі, в м. Лисичанськ жінка проникла в будинок до літнього чоловіка і завдала йому кілька ударів металевою палицею, вкрала його мобільний телефон і зникла з місця скоєння злочину.

Слідством було встановлено, що ще в 2017 році вона знаючи, що дідусь самотній, вимагала у нього гроші, а коли він їй відмовив, побила його і вкрала його речі. За злочинні дії вона була засуджена за статтею 185 "Крадіжка", 186 "Грабіж" і 187 "Розбій" КК України і відбувала покарання в місцях позбавлення волі. Кілька днів тому, а саме 18 січня 2021 року вона була звільнена з виправної колонії м. Харків.

На даний момент з нею працюють слідчі в рамках кримінального провадження відкритого за статтею 187 КК України "Розбій". Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

полиция

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк