04.02.2021, 12:56

Мешканець Лисичанська за жорстоке вбивство жінки засуджений до довічного ув'язнення

Житель Лисичанска приговорен к пожизненному заключению

Луганська обласна прокуратура відстояла у суді апеляційної інстанції покарання у вигляді довічного позбавлення волі для 34-річного жителя Лисичанська, якого було засуджено за умисне вбивство.

Залишено без змін вирок суду першої інстанції - довічне позбавлення волі - для жителя Лисичанська, обвинуваченого у вчиненні умисного вбивства з хуліганських мотивів (п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України), повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Луганської обласної прокуратури.

"У ході судового розгляду встановлено, що у серпні 2017 року 34-річний раніше судимий мешканець м. Лисичанська зустрів на вулиці незнайому жінку. Керуючись хуліганськими мотивами, він заподіяв перехожій низку тілесних ушкоджень та ножове поранення в голову, від чого потерпіла померла у реанімаційному відділенні лікарні", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Сторона захисту, не погоджуючись з вироком Сєвєродонецького міськсуду Луганської області, подала апеляційні скарги.

Зазначається, що під час апеляційного перегляду справи прокурором спростовано доводи адвокатів підсудного, доведено законність та обґрунтованість рішення суду першої інстанції.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк