22.02.2021, 15:40

На Луганщині повідомили про підозру працівнику ДСНС, який вбив випадкового перехожого

Марина Началова | Всі новини автора

Працівнику ДСНС Луганщини, який у нетверезому стані вчинив умисне вбивство випадкового перехожого, повідомлено про підозру.

Про це повідомила прес-служба Луганської обласної прокуратури, передає Час Пік.

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру працівнику одного зі структурних відділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Луганській області за фактом  вчинення умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, ввечері 10 жовтня 2020 року працівник правоохоронного органу, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, напав на двох випадкових перехожих, які проходили по тротуару поблизу пожежно-рятувальної частини.

Підозрюваний висловив обурення з приводу розмови двох чоловіків та почав бити їх кулаками по голові, від чого вони впали на асфальтобетонне покриття. Одному з потерпілих нетверезий нападник зухвало продовжив наносити численні удари кулаками та ногами в різні частини тіла, а в подальшому здійснив два стрибки обома ногами на голову. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень в життєво важливі органи чоловік помер на місці.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Краматорську.

У разі доведення вини, вказаній особі загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як вже повідомлялося, у Києві затримали підполковника податкової міліції, що передавав секретні дані "ДНР".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк