14.03.2021, 21:33

На Херсонщині взяли під варту підозрюваного у вбивстві Маші Борисової

Марина Началова | Всі новини автора
маша борисова

Підозрюваного у вбивстві 7-річної мешканки Херсонської області Маші Борисової узято під варту.

Про це повідомила в Фейсбуці начальник департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству Офісу генпрокурора Юлія Усенко, передає Час Пік.

"Сьогодні взяли під варту 52-річного підозрюваного у вбивстві 7-річної дівчинки у Херсонській області.
Дитину шукали чотири доби. Весь цей час  після вчинення жахливого вбивства чоловік ховав тіло, а потім відніс до місця, де вже проходили пошуки. 
Завдяки злагодженим діям поліції та ювенальних прокурорів Херсонщини підозрюваного встановлено по «гарячих слідах» - через дві доби після виявлення тіла дитини", - пише Усенко.

У свою чергу, глава Нацполіціі Ігор Клименко повідомив, що в колі підозрюваних були всі без винятку жителі села, правоохоронці всіх опитали, десятки людей пройшли через детектор брехні.

"І от після безупинних оперативно-розшукових заходів та слідчих дій правоохоронці встановили ймовірного вбивцю та ґвалтівника. Щоби його «взяти», потрібно було до дрібниць зібрати докази та отримати попередні висновки експертиз. 
Коли поліцейські прийшли до будинку зловмисника, зрозуміли, що їх чекали: підозрюваний лежав із порізаними венами. 
Самогубство як спосіб уникнути покарання? Не буде цього! Врятували цього недочоловіка, щоб він відповів за свої вчинки", - написав Клименко.

Нагадаємо, Маша Борисова зникла 7 березня в рідному селі, а 11 березня її тіло було знайдено в мішку в нежитловій споруді.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк