22.03.2021, 14:34

У Сєвєродонецьку серійний крадій пограбував 7 квартир, - поліція

Ольга Романец | Всі новини автора
вор

На Луганщині поліцейські перевіряють серійного крадія на причетність до скоєння майнових злочинів. Вже доведено його причетність до 7-ми фактів викрадення майна громадян.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області, передає Час Пік.

Так, 30-річний житель Кремінної, який спеціалізувався на квартирних крадіжках шляхом підбору ключа, викритий у скоєнні ще трьох епізодів крадіжок у Сєвєродонецьку, загалом вже доведена його причетність до 7-ми фактів викрадення майна громадян.

Правоохоронцями встановлено, що 17 та 31 грудня минулого року та 29 січня поточного року, 30-річний раніше судимий чоловік проник до квартир мешканців Сєвєродонецька та викрав їх особисте майно.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів встановлені свідки вчинення кримінальних злочинів. Крім того, під час проведення санкціонованих обшуків виявлено речові докази та викрадене майно.

Нагадаємо, шахраї не припиняють обманювати жителів Луганщини. До поліції області надійшло чотири повідомлення громадян, які стали жертвами аферистів і втратили свої заощадження на загальну суму майже 8000 грн.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк