25.03.2021, 14:58

У Лисичанську молодик "вирішив" конфлікт за допомогою сокири: двоє людей - у лікарні

Иллюстративное фото / Открытый источник

У Лисичанську сварка між чоловіками закінчилася кривавим побоїщем. В результаті - двоє постраждалих опинилися на лікарняному ліжку, а "переможця", який орудував сокирою, взято під варту.

Повідомлення місцевої жительки про те, що у Лисичанську на перехресті вул. Танкістів та Героя Шевченка з тілесними ушкодженнями лежать двоє чоловіків надійшло до  поліції напередодні. Слідчі встановлюють всі обставини події, повідомляє Час Пік з посиланням на Сєвєродонецьке районне управління поліції.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що близько 18:30 стався конфлікт між 52-річним і 42-річним місцевими жителями з одного боку та 27-річним лисичанином з іншого боку.

В ході сварки молодик взяв сокиру та наніс опонентам тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Постраждалі госпіталізовані до Лисичанської лікарні. У 42-річного чоловіка діагностовано відкриту черепно-мозкову травму, відкритий перелом скроневої кістки черепа зліва. У 52-річного чоловіка - забійна, скальпована рана носа, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку. 

Відомості внесені до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження".

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк