27.03.2021, 11:29

На Харківщині знайшли новонароджену дитину у вигрібній ямі привокзального туалету

На Харьковщине нашли новорожденного ребенка в выгребной яме привокзального туалета

На Харківщині жінка народила дитину в покинутому туалеті на залізничній станції та викинула живе немовля у вигрібну яму. Хлопчик вижив і у важкому стані доставлений у лікарню. Поліція встановила особу матері новонародженого.

Інформація про подію надійшла до Лозівського районного відділу поліції 27 березня о 06:48. Жінка повідомила, що в смт Панютине в ямі туалету на станції плаче дитина, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Харківської області.

Рятувальники витягли немовля. Стан здоров'я новонародженого хлопчика важкий, його доставили до реанімаційного відділення районної лікарні.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, знайдена у туалеті дитина з ще необрізаною пуповиною була загорнута в целофановий пакет, на вигляд хлопчик доношений.

Поліцейські встановили особу матері новонародженого. Жінці 41 рік, у неї є чоловік та четверо дітей. В даний час вона знаходиться у лікарні.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк