29.04.2021, 12:54

Зґвалтування 6-річної дівчинки у Сєвєродонецьку: прокуратура повідомила подробиці

Иллюстративное фото / Открытый источник

Новина про зґвалтування 6-річної дівчинки у Сєвєродонецьку сколихнула всю Луганщину. Прокуратура наполягає на застосуванні до підозрюваного найсуворішого запобіжного заходу. Стали відомі подробиці злочину.

Постраждала дівчинка госпіталізована до медичного закладу, встановлюється ступінь тяжкості тілесних ушкоджень під час насильницького статевого акту. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної прокуратури, передає Час Пік.

Новина про зґвалтування 6-річної дівчинки розбурхала Сєвєродонецьк. Поліція по гарячих слідах затримала підозрюваного в страшному злочині. Опубліковано фото ймовірного ґвалтівника.

"За даними слідства, 27 квітня 2021 року близько 17:30 підозрюваний зустрів біля входу до ліфта 6-річну дівчинку – мешканку цього ж будинку. Коли вони піднялися на поверх, за яким проживає підозрюваний, останній силоміць вивів малолітню дитину з кабіни ліфта та примусив піти до своєї квартири. Чоловік натягнув на обличчя дівчинки шапку, аби вона не бачила, що з нею відбуватиметься.

У подальшому підозрюваний зґвалтував потерпілу, наказав їй одягнутися та йти додому. А ще – нікому не говорити про те, що він з нею робив", - повідомили у прокуратурі.

З місця події правоохоронці вилучили численні речові докази зі слідами крові. Слідчі дії тривають.

Наразі органом досудового розслідування за погодженням з прокуратурою до суду направлено клопотання про обрання підозрюваному безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вказаний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк