12.05.2021, 11:30

У Лисичанську "на гарячому" попалися спецназівці-хабарники, які вимагали гроші у наркоманів

В Лисичанске "на горячем" попались полицейские-взяточники

У Луганській області СБУ викрила трьох посадових осіб батальйону патрульної служби поліції особливого призначення на систематичному отриманні хабарів. Поліцейських затримали "на гарячому" на в'їзді до Лисичанська після отримання хабара.

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури трьох поліцейських батальйону патрульної служби поліції особливого призначення ГУ Нацполіції в Запорізькій області викрито на одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України), повідомляє Час Пік.

За інформацією прес-служби Луганської обласної прокуратури, правоохоронці несуть службу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Луганщині.                    

"За даними слідства, співробітники батальйону організували схему вимагання хабарів від наркозалежних місцевих мешканців. До протиправної діяльності поліцейські залучили спільника, який на їхню вимогу створював підстави для затримання громадян з наркотиками.

Правоохоронці погрожували наркозалежним кримінальною відповідальністю та вимагали "грошову винагороду" для її уникнення", - повідомили у прокуратурі.

Поліцейських затримали на в'їзді до Лисичанська після отримання від наркозалежного 15 тис. гривень. Затриманим повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Співробітникам поліції загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

В Лисичанске "на горячем" попались полицейские-взяточники В Лисичанске "на горячем" попались полицейские-взяточники В Лисичанске "на горячем" попались полицейские-взяточники В Лисичанске "на горячем" попались полицейские-взяточники В Лисичанске "на горячем" попались полицейские-взяточники

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк