27.05.2021, 09:10

"Хотів убити всіх": У Києві чоловік кинув у тролейбус з пасажирами "коктейль Молотова"

Киев, покушение

У Києві чоловік метнув пляшку з невідомою речовиною у тролейбус з пасажирами. Сталося загоряння в салоні, є постраждалі.

У Києві на вулиці Теодора Драйзера чоловік кинув у вікно тролейбуса пляшку із запальною сумішшю. Інцидент стався 26 травня, хулігана затримали, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

"Попередньо встановлено, що чоловік кинув пляшку з невідомою речовиною у тролейбус, внаслідок чого розбилось скло та відбулось загорання в салоні. Окрім того, у результаті інциденту постраждала пасажирка громадського транспорту, яку медики госпіталізували у лікарню..

Дії правопорушника припинили пасажири тролейбуса спільно із дільничним, який перебував неподалік. Зловмисник - місцевий мешканець, 1993 року народження", - повідомили в поліції.

27-річного чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Свій вчинок затриманий пояснив тим, що "хотів усіх вбити, бо люди йому набридли". 

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна), ст. 15 ч. 2 та ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавленням волі з конфіскацією майна.

Киев, покушение Киев, покушение

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк