07.06.2021, 11:42

У Києві чоловік вліз у вікно квартири на 9 поверсі та взяв у заручниці жінку

В Киеве мужчина взял в заложницы женщину

У Києві вночі чоловік проник до квартири і погрожуючи ножем взяв у заручники господиню будинку. Звільнити жінку вдалося завдяки професійно проведеним переговорам бійцями КОРДу.

Повідомлення про те, що у Деснянському районі Києва на вулиці Лісківській до квартири на дев'ятому поверсі через вікно проник чоловік і тримає в заручниках її власницю, надійшло до поліції 6 червня близько 23:00, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

На вказану адресу терміново прибули наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи та спецпризначенці КОРДу.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловік проник до квартири, розбивши вікно. Виявивши у будинку жінку, він схопив зі столу ніж і почав їй погрожувати. Потерпіла встигла зателефонувати подрузі, яка викликала поліцію.

Бійці КОРДу провели переговори зі злочинцем, в результаті яких він відкрив двері та відпустив жінку. З потерпілою працювали психологи та медики.

68-річний киянина затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

В Киеве мужчина взял в заложницы женщину

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк