09.06.2021, 07:34

У Харкові в результаті вибуху гранати біля гіпермаркету постраждали люди

Харьков, взрыв

У Харкові на проспекті Гагаріна біля гіпермаркету стався вибух. Невідомий кинув гранату в бік людей. Постраждало три людини.

Інформація про подію в Основ'янському районі надійшла до поліції 8 червня о 21:53 від перехожого. За адресою виїхала слідчо-оперативна група, повідомляє Час Пік.

У поліції підтвердили факт вибуху. Зараз правоохоронці з'ясовують всі обставини події. За попередньою інформацією чоловік кинув гранату через конфлікт "на грунті неприязних відносин".

Як повідомляє місцеве видання 057.ua, підозрюваного чоловіка 1992 р.н. затримали перехожі, з ним працює поліція.

"Після сварки він кинув гранату - на грунті конфлікту. У постраждалих - осколкові поранення: ноги, руки, поранення грудей. Всі постраждалі - місцеві жителі. Є інформація про перелякану дитину - поки вона не підтверджена", - повідомив журналістам начальник відділу №1 Харьковсого райуправління №1 Андрій Грязєв.

За інформацією харківського видання, серед постраждалих є 16-річний підліток. Він нібито отримав проникаюче поранення грудної клітини. Його стан оцінюють як середньої тяжкості. Також двоє постраждалих (33 та 19 років) перебувають у задовільному стані.

За словами місцевої мешканки, затриманий - військовослужбовець у відставці, працював охоронцем в ігрових автоматах. У поліції поки офіційно не підтвердили цю інформацію.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк