15.06.2021, 14:57

У Сєвєродонецьку затримано чоловіка, який влаштував різанину у Лисичанську

Иллюстративное фото / Открытый источник

У Лисичанську веселе застілля закінчилося конфліктом з різаниною. Господиня будинку отримала удар ножем у груди, а злочинець зник.

Лисичанські оперативники спільно з колегами з главку встановили місцезнаходження та затримали 39-річного чоловіка, який наніс ножове поранення жінці, повідомляє Час Пік з посиланням на Ввідділ комунікації поліції Луганської області.

Повідомлення від мешканки Лисичанська про те, що малознайомий чоловік наніс ножове поранення її подрузі надійшло до поліції 13 червня, близько 23:55.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що під час розпивання алкогольних напоїв на приватному подвір'ї виник кофлікт між 30-річною господинею та її гостем. В ході сварки чоловік ножем вдарив жінку в область грудної клітини, після чого забрав знаряддя злочину та зник.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів, поліцейські розшукали чоловіка у сусідньому місті Сєвєродонецьку, де він намагався сховатися.

За даним фактом відомості внесені до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Чоловіка затримано, йому загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк