20.06.2021, 14:20

У Києві затримали "Діда": кримінального авторитета вже тричі видворяли з України

В Киеве задержали "Деда"

У Києві в черговий раз затримали кримінального авторитета на прізвисько "Дід". 56-річного громадянина Вірменії тричі видворяли з території України.

У Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України повідомили, що неодноразово судимий чоловік має суттєві зв'язки з криміналітетом. Відбував 12-річне покарання у виправних колоніях на Херсонщині та Львівщині - там мав статус так званого "смотрящего", передає Час Пік.

"У лютому 2019 року суд прийняв рішення про його видворення за межі України. Однак через два місяці він повернувся в Україну - і його знову затримали. Вдруге його видворили у серпні 2019 року із забороною в’їзду на п‘ять років.

Змінивши ім‘я, "Дід" повернувся в Україну літаком у жовтні 2019 року. Третє видворення "авторитета" відбулося у липні 2020-го. Тоді йому заборонили в'їжджати в Україну до 2035 року. Однак і це не зупинило чоловіка від спроби вкотре прибути в державу для поширення свого злочинного впливу", - повідомили правоохоронці.

Поліція отримала інформацію про спробу "Діда" повернутися до України через пункт пропуску Волинської митниці. 18 червня "Діда" було затримано на підставі рішення суду. "Аавторитет" поміщений в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні з подальшим примусовим видворенням.

В Киеве задержали "Деда" В Киеве задержали "Деда"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк