01.07.2021, 15:00

У Сєвєродонецьку "на гарячому" затримано рецидивіста, який грабував автомобілі городян

Иллюстративное фото / Открытый источник

У Сєвєродонецьку вночі під час крадіжки з автомобілю затримано злодія, який встиг за ніч пограбувати ще дві машини сєвєродончан. "На гарячому" попався 29-річний неодноразово судимий місцевий житель.

Злочинець орудує з 2017 року, його обґрунтовано підозрюють у скоєнні ще 5 аналогічних злочинів з квітня поточного року, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу поліції Луганської області.

Северодонецк, кража

Повідомлення місцевого жителя про те, що невідомий розбив скло в його автомобілі "ВАЗ 2106" та скоїв крадіжку особистих речей надійшло до поліції сьогодні вночі близько 2:00. Заявник передав правоохоронцям чоловіка, якого було затримано в момент скоєння злочину.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст.185 КК України "Крадіжка", чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 6-ти років.

Як повідомили у патрульній поліції Луганської області, озброєного ножем злочинця затримав патрульний Назар Хохлов. Відпочиваючи вдома з сім'єю, він почув звук розбитого скла, який доносився з вулиці. Виглянувши у вікно, яке виходить у двір багатоповерхівок на проспекті Гвардійському, він побачив невідомого чоловіка, який щось шукав в автомобілі сусіда.

патрульний Назар Хохлов

"Запідозривши крадіжку патрульний вийшов на двір. Невідомий, побачивши непроханого свідка, почав погрожувати патрульному ножем та намагатись втекти. Однак спроба виявилась невдалою. На нещастя імовірного крадія, Назар має не просто добру фізичну підготовку, а і є інструктором з тактичної підготовки патрульних. Наздогнавши зловмисника патрульний вибив з його рук ніж та затримав його. Після чого викликав на місце екіпаж патрульних та слідчо-оперативну групу", - повідомили у поліції.

На даний момент затриманий підозрюється у скоєнні 8 крадіжок з автотранспорту.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк