24.08.2021, 12:05

У Сєвєродонецьку до смерті забили 23-річного парубка

полиция

У Сєвєродонецьку в лікарні від отриманих тілесних ушкоджень помер потерпілий, якого "швидка" забрала з вулиці у несвідомому стані. Правоохоронці просять відгукнутися свідків злочину.

Попередньо встановлено, що 20 серпня о 23:40 на спец лінію "103" зателефонувала місцева мешканка, яка виявила потерпілого біля буд. 30 по бульвару Дружби Народів. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікацій поліції Луганської області.

Даний факт внесений до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України "Умисне тяжке тілесне ушкодження" (що спричинило смерть потерпілого).

Для розкриття злочину створена слідчо-оперативна група з розкриття тяжких злочинів, до складу якої увійшли професійні правоохоронці як місцевого підрозділу, так і Головного управління Нацполіції в Луганській області.

За інформацією правоохоронців, вживаються вичерпні заходи щодо встановлення обставин події та особи, яка вчинила правопорушення. У тому числі проводиться моніторинг мережі Інтернет для виявлення інформації, яка допоможе в розкритті злочину.

"Шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація про цю подію або ви стали свідком злочину, зверніться до Головного управління Національної поліції в Луганській області за адресою: м. Сєвєродонецьк вул. Вілєсова, 1. Телефон Чергової частини (066) 920 84 57 або до Сєвєродонецького Районного управління поліції за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Партизанська, 16. Чи за телефонами: (06452) 4-41-30, (095) 234 57 37 або 102", - йдеться в повідомленні поліції.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк