29.08.2021, 13:46

У Запоріжжі конфлікт біля кафе закінчився стріляниною, постраждало 5 людей

Запорожье, стрельба

У Запоріжжі в результаті стрілянини поруч з кафе травми отримало 5 осіб, троє з них - госпіталізовані. Поліція затримала двох чоловіків, які відкрили стрілянину в центрі міста.

За попередньою інформацією, між двома компаніями виник конфлікт, в ході якого двоє з чоловіків почали стріляти по своїх опонентах з травматичних пістолетів, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Інцидент стався біля кафе на вулиці Прибережна магістраль, повідомлення в поліцію надійшло близько 5 години ранку.

Двом постраждалим лікарі надали допомогу на місці події, троє були госпіталізовані до медичного закладу.

Ті, що стріляли намагалися сховатися на власному автомобілі. Співробітники поліції зібрали інформацію від свідків події, вилучили та проаналізували записи з камер відеоспостереження та встановили, що розшукувані пересуваються на автомобілі "Крайслер". Зловмисники були зупинені співробітниками патрульної поліції, обидва - жителі Запоріжжя (1992 та 1987 р.н.).

Співробітники поліції вилучили у затриманих два пістолети марки "Форт". Зброю направлено на експертизу. Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Запорожье, стрельба Запорожье, стрельба

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк